Flowers Sol-apelsin hudkräm 250 ml

Varumärke: Färg och Förändring
249 kr
Inkl. moms
Referens:

Solapelsin är en behaglig och väldoftande kombinationskräm med många användningsområden. Den innehåller aloe vera istället för vatten, och behandlar torr hud över hela kroppen. Om du brukar använda karbamidkräm mot torr hud kan du istället prova sol-apelsin, som till skillnad från de flesta andra karbamidkrämer är ekologisk och inte testad på djur. 250 ml.

Kvantitet

Sol-apelsin gör din hud mjuk och smidig, och passar även som nattkräm vid torr hud. Prova också Sol-apelsin efter att du vistats i solen. Tack vare den stora andelen aloe vera verkar den svalkande och läkande.

Användning: 2ggr/dygn.

Lämplig för: torr hud.

Doft: diskret doft av sol och apelsiner.

Om aloe vera: en läkeväxt som används i tusentals år. Den verkar svalkande och läkande på huden, särskilt vid brännskador och små sår. Detta beror på dess innehåll av polysackarider som lägger sig som en skyddande film på huden. Aloe vera ger mycket fukt och är rikt på enzymer som verkar vitaliserande.

Innehåll: aloe vera*, tistelolja*, solrosolja*, rapsolja*, kokosfett*, glycerin*, vegetabiliskt emulgeringsmedel, karbamid, E-vitamin, mjölksyra (vegetabilisk), eterisk olja av apelsin*, växtparfym, phenoxyglycerin (100 ml)/ättiksyra (250 ml).
*= ekologisk

Datablad

Ekologisk
Ja