Ecojot Spiralbunden Anteckningsbok, 300 sidor

Varumärke:
145 kr
Inkl. moms
Referens:

boken finns det gott om plats för dina kreativa tankar, listor, planer, mm. Passar fint som dagbok och även till recepten i köket – låt din fantasi flöda! Den hårda pärmen och spiralen gör anteckningsboken både hållbar och idealisk till anteckningar i alla lägen. 
Bra tjocklek på pappret som passar alla typer av pennor, ca 100 g. 300 linjerade sidor.

Kvantitet

- Storlek: 16 x 23 cm
- 300 linjerade sidor
- Spiralbunden med hård fram- och baksida
- Tillverkat av 100% återvunnet papper
- Syra- och klorfritt papper
- Biologiska färger och lim 
- Design Carolyn Gavin, Ecojot
- Tillverkad i Kanada

Ecojot är ett kanadensiskt familjeföretag som gör sitt yttersta för att värna om miljön samt att ge tillbaka till samhället. Delar av försäljningen donerar företaget till välgörande ändamål. Från starten av Projektet GIVE år 2010 till och med år 2015 har Ecojot donerat 255 000 skrivböcker och 85 000 pennor till elever i skolor på Haiti, i Kenya och Tanzania samt många fler länder, för att främja läsande och skrivande. Idéen till att donera skrivböcker fick grundaren Mark Gavin när han reste runt i Kenya och såg hur eleverna i lokala skolor suddade ut sitt arbete för att kunna återanvända sina skrivböcker. Det finns mer spännande berättelser och bilder från Ecojots GIVE program på https://www.facebook.com/ecojot. 
Tack för att ni stöttar Ecojots fantastiska arbete och tillsammans bidrar vi till fler elevers möjligheter att skriva och lära!