• Ny

Organic Traditions Ekologiska Kakaonibs

Varumärke: Organic Traditions
97 kr
Inkl. moms
Referens:

Kakao var en gång så vördad av Maya- och Aztekfolken att det användes som valuta. Med tillsats av smakerna från chili, vanilj, kanel, muskot och andra kryddor maldes bönorna till en pasta för att tillverka delikata kakaorätter och ceremoniella drycker. Kakaonibs har ett högt fiberinnehåll, är rikt på kalium och en källa till järn*. Till skillnad från de flesta kakaonibs, som rostas, är Organic Traditions kakaonibs raw, utan vare sig aromer eller tillsatser. Kakaonibsen kan ätas som de är eller tillsammans med andra produkter från Organic Traditions för att göra en hälsosam* och god blandning. Mal nibsen för användning i bakning, desserter, på yoghurt, bär, eller i andra recept.

Vegansk, Raw, Paleo, Kosher, ekologisk.

200g.

Kvantitet

Gör en chokladsmoothie genom att blanda 1-2 msk kakaonibs, 1-2 msk chiapulver, 1-2 msk svarta mullbär, 1-2 msk gojibär, 1-3 tsk raw kokosolja, med tillräckligt med vatten (750 ml-1 1/2 liter) för önskad konsistens.

*Innehåller kalium, som bidrar till normal funktion hos muskler och nervsystem, samt normalt blodtryck. Effekten uppnås vid intag av två portioner. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ingredienser: Ekologiska kakaonibs (100%).

Datablad

Vegan
Ja
Ekologisk
Ja