Hur handlar jag?

Det är enkelt och bekvämt att handla miljövänliga och ekologiska barnkläder på Tantens Gröna Skafferi & Garderob. Här följer en steg-för-steg beskrivning:

I vänsterspalten väljer du vilken kategori du vill titta på. En del kategorier har underkategorier, klicka dig fram.

För att se bilderna i större format klickar du bara på den bild du vill syna närmare. Då finner du också mer information. Vill du handla produkten klickar du på ”lägg i varukorgen”. Vill du inte handla klickar du på ”tillbaka”. Vill du tipsa någon så finns det flera delningsmöjligheter.

När du handlat färdigt klickar du på ”till kassan”. Är du förstagångskund fyller du i dina uppgifter. Är du tidigare kund hos oss fyller du bara i användarnamn och lösenord och slutför sedan ditt köp. Har du glömt lösenordet klickar du på ”glömt lösenord?”.

Vid kassan kan du se dina sammanlagda inköp. Ångrar du något är det enkelt att gå tillbaka och ta bort de produkter du inte vill ha. Vill du handla mer är det bara att klicka på ”tillbaka till butiken”

Välj betalningssätt genom att klicka på någon av alternativen:

Betalkort - Payson

Fakturering - Klarna

När du fyllt i alla uppgifter slutför du köpet genom att klicka på ”skicka”. En orderbekräftelse skickas iväg till dig omedelbart. Om du inte får en orderbekräftelse måste du kontakta oss omgående.

Varmt välkomna!

Giesela, Jimmy & Kent

Tantens Gröna Skafferi & Garderob