Flowers Eden Deodorant

Varumärke: Färg och Förändring
119 kr
Inkl. moms
Referens:

Doftbeskrivning: blommig, fruktig, lyxig och ljuvligt fräsch! En doft som är exklusivt fyllig, utan att vara tung. Blunda så ser du aprikoser och röda rosor!

60 ml.

Kvantitet

Eden är en ekologisk deo i serien Flowers. Den hette tidigare ”Aprikosros”. Eden tillhör de tre deodoranter som alla innehåller naturligt mineralsalt som verkar sammandragande, farnesol (utvunnet ur eterisk olja) som motverkar bakterietillväxt, samt citronsyraester och mjölksyra som skapar ett lägre ph-värde på hudytan och därigenom motverkar dålig lukt. De innehåller även havssalt som förstärker deo-effekten. Våra deodoranter innehåller även örterna salvia och hamamelis som traditionellt använts vid svettningar. Konsistensen är krämig och de förvaras i traditionella roll-on-flaskor.
 
Användning: Skaka produkten med botten upp före varje användning! Våra deodoranter innehåller en hög andel aktiva ingredienser vilket ger en produkt som inte är helt homogen – därför är det viktigt att regelbundet omskaka produkten.
 
Doftbeskrivning: Blommig, fruktig, lyxig och ljuvligt fräsch! En doft som är exklusivt fyllig, utan att vara tung.
 

  • MER OM SALVIAVATTEN

    Salviavatten är en hydrolat, det vill säga ett örtvatten. Salvia verkar vitaliserande och motverkar oönskad doft. Är därför utmärkt i deodoranter.

  • MER OM HAVSSALT

    Vi använder eko-certifierat havssalt i våra produkter. I vår serie med ekologisk deo används det för att motverka dålig lukt och i saltsprayen Ocean för att ge stadga och volym till håret.

Innehåll: rosenblomsvatten*, salviavatten*, aloe vera*, naturligt mineralsaltglycerin (från vegetabilisk olja)*, havssaltjojobaolja*, vegetabiliskt emulgeringsmedelhamamelis*, citronsyraestermjölksyracellulosafarnesolättiksyra (ecocert.)växtparfym.
*ekologisk
 
Förvaras ej över 24° C.
Ej testad på djur.
100 % vegan.
 
Naturligt Snygg gav Flowers deodoranter betyget 4,8 av 5. Läs mer här.
 
Läs vad Angelas Heaven skrev om deodoranten här.
 
Eden deodorant är en ekologisk deo i serien Flowers – ekologisk och vegansk hudvård från Färg & Förändring.

Datablad

Ekologisk
Ja