Flowers Linden Deodorant

Varumärke: Färg och Förändring
119 kr
Inkl. moms
Referens:

En mildare deodorant för dig med känslig hud, och som ett alternativ till dig som inte tål deodoranter med naturlig mineralkristall.

Innehåller aloe vera, trollhassel, kamomill, salvia och lindblomma som tillsammans med aktiva ämnen ger en mild deo-effekt och en lugnande känsla. Doft av lindblommor.

60 ml.

Kvantitet

Linden är en mildare deodorant för dig med känslig hud, och som ett alternativ till dig som inte tål deodoranter med naturlig mineralkristall.
 
Innehåller aloe vera, trollhassel, kamomill, salvia och lindblomma som tillsammans med aktiva ämnen ger en mild deo-effekt och en krämig och lugnande känsla.
 
Behaglig doft av lindblommor.
 
Användning: Skaka produkten med botten upp före varje användning! Våra deodoranter innehåller en hög andel aktiva ingredienser vilket ger en produkt som inte är helt homogen – därför är det viktigt att regelbundet omskaka produkten.
 
Om du önskar en deo med kraftigare deo-effekt rekommenderar vi Dawn deodorant, Eden deodorant eller Earth deodorant.
 
Innehåll: vattenrosenblomsvatten*, aloe vera*, solrosolja*, hamamelis glycerolextrakt*, vegetabiliskt emulgeringsmedelhavssalt*, salvia glycerolextraktcitronsyraesterfarnesollindblomma absoluättikssyramjölksyra (veg)allantoin (från vallört)kamomillextrakt*.
*ekologisk
 
Förvaras ej över 24° C.
Ej testad på djur.
100 % vegan.
 
Linden deodorant ingår i serien Flowers – ekologisk hudvård från Färg & Förändring.

Datablad

Ekologisk
Ja

Du kanske också gillar