Mörk mjölkchoklad 60 % fylld med körsbärsganache och pumpafrönmarsipan.
En fruktig-rosa körsbärsfyllning, lite uppfriskande citron, lite marsipan och vanilj tillsammans med ett rikt, grönt, supermjukt marsipanlager förstärkt med pumpafrö. Det hela är överdraget i en mjölkchoklad med en kakaohalt på 60 %.
70g.
Ingredienser: MARSIPAN°(MANDEL°, socker°, invertsockersirap°), kakaomassa°*, rårörsocker°*, kakaosmör°*, FULLMJÖLKSPULVER°, surkörsbär°(5%), invertsockersirap °, surkörsbärskoncentrat°(3%), pumpafrön°(2%), frystorkade surkörsbär°(2%), SKUMMJÖLKSPULVER°, stärkelsesirap°, emulgeringsmedel: lecitin (SOJA)°, citronpulver°(citronsaftkoncentrat°, majsstärkelse°, socker°), salt, BITTER MANDELOLJA°, vaniljpulver°*
Kakao (kakaomassa och kakaosmör): 60% minimum i den mörka mjölkchokladen°
*rättvis handeld, rättvis handel innehåll totalt: 49 %
°från kontrollerad ekologisk odling
Helmjölkspulver från Bio vom Berg, ekologiska bönder från Tyrolen.
Kan innehålla spår av alla typer av NÖTTER, JORDNÖTTER, ÄGG, SESAM OCH GLUTEN.