Living Naturally Soapnut Shampoo Hemp & Patchouli 90 g

Varumärke: Living Naturally
95 kr
Inkl. moms
Referens:

En schampotvål med samma hårvårdande egenskaper som övriga från Living naturally, men med tillsats av hampaolja som motverkar torrt hår. Utöver det finns en lite cayennepeppar för sina inflammationsdämpande egenskaper. Doften kommer från ceder, patchouli och pelargon.

Passar dig som vill ha ett mjukgörande och närande shampo. Passar utmärkt vid tjockt och lockigt hår och vid tendens till torrhet och inflammation.

Vegansk, miljövänlig och dessutom väldigt dryg.

"A beautiful artisan solid shampoo bar scented with cedarwood, patchouli and geranium, that brings on waves of 60s nostalgia!"

Kvantitet

ANVÄNDNING:

Kamma ut håret innan tvätt. 

Blöt shampotvålen och arbeta upp ett lödder i händerna, applicera i hårbotten. Eller gnugga tvålen direkt i håret & arbeta in i hårbotten. Viktigt att arbeta upp ett ordentligt lödder när du tvättar håret. Kom ihåg alla delar av huvudet. 

Shamponera två gånger precis som vanliga shampon. Första tvätten löser upp smuts och fett, den andra rengör ordentligt. Skölj ordentligt och avsluta med hårskölj.

En del tycker att det är bra att använda hårskölj innan hårtvätt, när håret ska kammas ut. Applicera & kamma igenom håret & tvätta sedan enligt anvisning. Du kan göra egen hårskölj genom att blanda vatten/kallt örtte med antingen citron eller äppelcidervinäger, blanda 4 delar vatten/te till 1 del äppelcidervinäger.

INGREDIENTS: Organic Sapindus mukorossi (soapnut) fruit extract, Olea europaea (olive) fruit oil, Organic Cocos nucifera (coconut) oil, Organic Ricinus communis (castor) seed oil, Sodium hydroxide*, Organic Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Organic Cannabis sativa (hemp) seed oil, Pogostemon cablin (patchouli) leaf oil, Thuja orientalis (cedarwood) leaf oil, Pelargonium graveolens (geranium) oil, Capsicum frutescens (cayenne pepper) fruit powder, Kaolin (and) Illite (and) Red iron oxides, geraniol**, citronellol**.

*After the saponification process no sodium hydroxide remains.

**Occurs naturally in essential oils.

Du kanske också gillar