Mörk choklad 70% fylld med hallonganache och Marc de Champagne-ganache.
Mörk choklad med 70% kakaohalt, fylld med en chokladganache och förstärkt med det finaste champagnedestillatet från Fleury. Den åtföljs av en fruktig-rosa hallonganache, med dess starka bärsmak och fantastiska färg som kommer helt naturligt från många hallon.
70g.
Ingredienser: kakaomassa°*, rårörsocker°*, kakaosmör°*, MJÖLK°, rissirap°, Marc de Champagne°, hallon°, torkade hallon°, SMÖR°, SKUMMJÖLKSPULVER°, hallonpulver°, FULL GJÄLDMJÖLKSPULVER°, emulgeringsmedel: lecitin (SOJA)°, torkade blåbär°, salt, citronpulver°(citronsaftkoncentrat°, majsstärkelse°, socker°), vaniljpulver°* Kakao (kakaomassa och kakaosmör)
: 70 % minimum i den mörka chokladen°
*rättvisemärkt, rättvist innehåll totalt: 74 %
°från kontrollerad ekologisk odling
Helmjölkspulver av Bio vom Berg, ekologiska bönder från Tyrolen.