Mörk choklad 70 % fylld med whiskykolaganache och pekannötpralin
The soul food choklad: inspirerad av den populära amerikanska pekannötspajen. En läcker pekannötpralin förstärkt med massor av små bitar av pekannötter karamelliserade i lönnsocker. Undertill en söt whiskyganache skapad av en söt karamellcouverture och lite Steiermark whisky av David Gölles. Täckt i mörk choklad med 70% kakaohalt.
70g.
Ingredienser: rårörsocker°*, kakaomassa°*, PECANS°(14%), kakaosmör°*, karamelliserat MJÖLKPULVER°(5%: SKUMMJÖLKSPULVER°, socker°), whisky°, SMÖR°, MJÖLK°, stärkelsesirap°, invertsockersirap°, FULLMJÖLKSPULVER°, risdryckspulver°(ris°, solrosolja °, salt), helrörsocker°*, SKUMMJÖLKSPULVER°, emulgeringsmedel: lecitin (SOJA)°, salt, SÖTT VASSLEPULVER°, vaniljpulver°*, kanel°*, chili ”Fågelperspektiv”° Kakao (
kakaomassa och kakaosmör): 70 % minimum i den mörka chokladen°
*rättvisemärkt, fairtrade innehåll totalt: 68%
°från kontrollerad ekologisk odling
Helmjölkspulver av Bio vom Berg, ekologiska bönder från Tyrolen.