Ullens unika egenskaper

Ull har en fantastisk förmåga att absorbera fukt och håller därigenom ditt barn torrt och skyddar barnets hälsa och välbefinnande. Med sin isoleringsförmåga reglerar ull naturligt temperaturen – värmer behagligt när det är kallt och kyler kroppen när det är varmt. Perfekt för både vinter och sommar. 

Ull är fuktabsorberande och kan absorbera upp till 40 procent. av sin egen vikt, där bomull i jämförelse endast tar upp 8 procent. Dessutom är ull skonsamt mot huden – och för särskilt känsliga hudtyper har Joha tagit fram en kvalitet med ull på utsidan och bomull på insidan.

BOMULL

Alla Joha's bomullskollektioner är av högsta kvalitet och de har dedikerat en hel kollektion till ekologisk bomull. Joha lägger stor vikt vid miljövänlig produktion. Joha's produkter har OEKO-TEX STANDARD 100-certifiering, vilket säkerställer att produkterna är testade för skadliga ämnen.

Dessutom är de flesta av Johas ullprodukter erkända av det internationella Woolmark-certifikatet. Woolmark är en av världens mest erkända textilmärkningssymboler. Produkter som bär detta märke är testade enligt The Woolmark Companys stränga krav. Det garanterar därmed den bästa kvaliteten och renheten av ull.

Senast har de fått intyget "Djurskydd".

Produkten har blivit tillagd i varukorgen