En mjölkchoklad skapad, böna-till-bar, som en choklad med ett ursprung med 50 % kakaoinnehåll. Vi har använt kakao från kooperativet Ríos de Agua Viva i Nicaragua, tillsammans med dyrbar ekologisk fjällmjölk från Tyrolen, rent kakaosmör och rårörsocker. En söt choklad med hög kakaoprocent, en sublim, mandelaktig krämig karamellbonbonsmak och en fantastisk smälta.
Smaknoter: toner av mandelkaramell, söt grädde och mjölkaktigt kaffe
2 x 35 g barer
Ingredienser: rårörsocker°*, kakaomassa°*, kakaosmör°*, FULLMJÖLKSPULVER°, vaniljpulver°, salt
Single origin choklad med kakaobönor från Nicaragua.
Kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 50 %
*rättvis handeld, rättvisemärkt innehåll totalt: 81 %
°från kontrollerad ekologisk odling
Helmjölkspulver av Bio vom Berg, ekologiska bönder från Tyrolen.