En glutenfri sojasås med ekologiska hela sojabönor. Denna soja är tillverkad med dubbelt så många bönor för varje flaska som vanliga sojasåser. Denna höga andel sojabönor ger en mjukare och mer balanserad smak.
Tillverkat till ett 500 år gammalt recept med traditionella processer och utrustning som överlämnats från generation till generation. Naturligt fermenterat och åldrat i cederträtunnor under två somrar.
"Clearsprings ekologiska Japanska Tamari Soya Sauce" har en prisbelönt smak som är rik, fyllig, komplex och koncentrerad - men aldrig överväldigande. Den är perfekt som en doppsås, som ett traditionellt komplement till sushi och sashimi, och kan användas som smaktillsats för att ge djupet av salta smaker till salladsdressingar, marinader, såser, wok och kokta grönsaksrätter.
150ml.
Ingredienser: SOJABÖNOR * (46%), vatten, havssalt, mirin * (sött ris *, vatten, odlat ris *). * ekologiskt odlat
Åldrad i träkaggar