Mjölkchoklad 50 % med marsipan och pistagenötter.
Pistagenötter, de allra bästa från Iran, njutbara som en läcker dubbel: först bearbetade till marsipan och blandade med anisté, garnerade sedan i mandelpralinbasskiktet och inkapslade i aromatisk Dark Mountain Milk Chocolate.
70g.
Ingredienser: MARSIPAN°(MANDEL°, socker°, invertsockersirap°), rårörsocker°*, kakaosmör°*, kakaomassa°*, PISTASCHNÖTTER°, FULLMJÖLKSPULVER°, MANDLAR°, rissirap°, SKUMMAD MJÖLKPULVER°, körsbärsbrandy°, SMÖR°, SÖT VASSLEPULVER°, anis°, fullt rörsocker°*, salt, emulgeringsmedel: lecitin (SOJA)°, vaniljpulver°*, rosenblad°, citronpulver° (citronsaft) koncentrat°, majsstärkelse°, socker°), kanel°*
Kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 50 % i mjölkchokladen°
*rättvis handeld, rättvis handel innehåll totalt: 44 %
°från kontrollerad ekologisk odling
Helmjölkspulver av Bio vom Berg, ekologiska bönder från Tyrolen.