North & South Fair Trade

För North & South är rättvis handel ett sätt att bedriva aktivt biståndsarbete för utsatta grupper i olika länder. North & South importerar varor från drygt 40 lokala producentgrupper i Afrika, Asien och Sydamerika och vi har nära 500 kunder och återförsäljare runt om i Norden.

North and South Fair Trade drivs i form av ett aktiebolag, men ingen utdelning på aktierna förekommer. Om vår verksamhet går med vinst (efter omkostnader som frakter, marknadsföring och löner) så går allt överskott tillbaka till producenterna i form av nya inköp, produktutveckling och att hitta nya odlare och hantverkare som vi kan erbjuda en bättre framtid. North & South är idag fyra heltidsanställda som sköter den dagliga verksamheten, plus ett gäng frivilliga som hjälper till vid behov.

North & South fokus ligger på goda, vackra och originella produkter som är en glädje att både ge och få. North & South ser gärna att produkterna bygger på traditionella kunskaper och tekniker, som ger tillverkaren en känsla av stolthet och hopp för framtiden.

North & South Fair Trade hemsida: www.northsouth-fairtrade.se/

Produkten har blivit tillagd i varukorgen