Zotter

Zotter räknas till de bästa chokladproducenterna i världen och är en av de mest hållbara företagen i Österrike. 100% ekologiskt + rättvist + Bean-to-bar, Zotter tillverkar allt själva, från kakaobönan till den färdiga chokladkakan. Zotter använder uteslutande ekologiska och rättvisemärkta ingredienser.

Zotter betyder variation, kvalitet, innovation och hållbarhet. Mer än 500 olika smaker av choklad, handgjorda choklad med förföriska fyllningar, Labooko-choklad, vackra dekorationer och couverture för bakning, handgjorda bonbons, individuell choklad och mycket mer.

Fair, ekologiskt och bean-to-bar är självklara ingredienser hos denna världsledande chokladleverantör. Företaget från alplandet är ett av de mest innovativa företagen i branschen med smaker som tar dina smaklökar till nya höjder. Zotter tillverkar choklad med ett helhetstänk från den råa kakobönan till färdig chokladkaka och tar samtidigt ansvar för naturen.

Även Zotters förpackningar sticker ut från mängden. Varje chokladbit har sitt eget designade omslag. Designern och nära vännen till Josef Zotter, Andreas H Gratze, har designat och målat omslagen omsorgsfullt. Ofta är omslagen utformade efter den härliga smaken och ger en extra dimension till det hela. Zotters familjeföretag har 220 anställda som arbetar hårt för att förverkliga alla dina söta drömmar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen